top of page

Transport adaptat

La Cooperativa està ubicada a la població de Santa Eulàlia de Ronçana, i pertany a la Comarca del Vallès Oriental, de la província de Barcelona. Aquesta zona del Vallès Oriental té les poblacions molt disperses entre si i molt mal comunicades, en molts casos el transport públic és deficitari i insuficient.

 

La Cooperativa Apindep Ronçana Sccl va crear un servei de transport adaptat per garantir la mobilitat de persones amb diversitat funcional, ja que el transport públic no oferia un servei adequat a les necessitats de la població en general i sobretot de la població amb problemes de mobilitat.

Els nostres usuaris i usuàries venen de tots els municipis del voltant, de Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Parets del Vallès, Mollet del Vallès, Granollers, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Bigues i Riells, Caldes de Montbui... entre d’altres. El fet de residir en pobles tant dispersos, fa que l’accés als diferents serveis que ofereix la Cooperativa, en alguns casos, suposi un problema de mobilitat, tant pels usuaris i usuàries, com per les seves famílies.

Per aquest motiu i per assegurar que tots els nostres usuaris i usuàries puguin arribar a les instal·lacions, la Cooperativa disposa d’una flota de tres furgonetes adaptades que poden arribar fins les diferents ubicacions dels nostres usuaris.

 

Transport adaptat per a gent gran

Aquest servei s’ofereix mitjançant un Conveni amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i s’ofereix a les persones amb mobilitat reduïda del poble principalment al col·lectiu de gent gran i consisteix en portar-los al centre del poble per a que puguin fer les seves tasques diàries, com fer les compres, anar al metge, a la farmàcia..

També de forma esporàdica s’ha ofert la possibilitat de fer serveis especials per a persones que ho han necessitat, sempre i quant la persona tingui mobilitat reduïda o el reconeixement la necessitat de tercera persona.

Acompanyament transport públic

Els usuaris i usuàries que viuen a Granollers, Canovelles i Lliçà d’Amunt, municipis que tenen una ruta de transport públic que comunica amb Santa Eulàlia de Ronçana, i no necessiten transport adaptat, se’ls hi ha ofert la possibilitat d’anar en aquest transport fent la ruta amb una educadora que els acompanya en el trajecte tant d’anada com de tornada.

 

Transport propi del Centre Ocupacional Apindep

S’ofereix aquest servei a aquells usuaris i usuàries del Centre Ocupacional amb mobilitat reduïda, necessitat de tercera persona o que no hi hagi connexió entre el transport públic del seu municipi i el Centre Ocupacional. És un transport propi de la Cooperativa per fer el trajecte tant d’anada com de tornada al Centre Ocupacional.

WhatsApp Image 2020-06-30 at 15.27.56.jp

Amb el suport de la Fundación ONCE i CaixaBank

0.png
images.png
bottom of page