top of page

Actualitat

Donem la benvinguda a la nova furgoneta!!

9 de Març del 2023

Desprès de 21 anys hem jubilat la furgoneta Movano que en tantes aventures ens ha acompanyat. 

I ha arribat per continuar anant amunt i avall una nova furgoneta. 

Ja podeu veure quina bona benvinguda a rebut!!

"Cuina amb mi" de Canal SET i APINDEP, nominat als Premis Zapping

2 de Febrer del 2023

Canal SET, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana, és finalista als Premis Zapping pel programa "Cuina amb mi", rodat en col·laboració amb nosaltres a la Cafeteria l'Àgora d'Apindep ubicada a la Coop70 a Caldes de Montbui. 

 

L'entrega de premis tindrà lloc el divendres 17 de març al CaixaForum Barcelona.

Screenshot_20230314_144401_Instagram (1).jpg

Augmentem la flota de vehicles adaptats

Amb el recolzament de Fundación ONCE hem pogut adquirir aquesta furgoneta i això poder realitzar moltes de les activitats fora del Centre. Desplaçar-nos pel poble, fer excursions i tenir una vida comunitària més plena. I hem millorat la qualitat del servei de transport adaptat i la quantitat  d’usuaris que es beneficien.

R.png
fotos furgo master.jpg

Gràcies al Club de Golf Dimarts al Sol 

25 Desembre 2022

Us agraïm enormement a totes les persones que formen part del Club de golf Dimarts al Sol la vostra col·laboració i sensibilitat per seguir un any més comptant amb nosaltres.

Compareixença a la Comissió de Drets Socials del Parlament d'entitats del Vallès Oriental

14 de Setembre 2022

Apindep juntament amb Viver de Bell-lloc, Afadis Baix Monseny, Fundació Acció Montseny, Fundació Valles Oriental i el Centre Ocupacional Grupdem Barcelona van comparèixer per explicar la situació real de les persones amb discapacitat intel·lectual, quines necessitats tenen i com resoldre-les. Consensuant solucions entre tots. 

Continuem treballant!

20220914_124057.jpg

L'obra social la Caixa ens ajuda amb

l'adaptació de la nova furgoneta

29 de Setembre 2021

L'Obra Social la Caixa ens ajuda amb les adaptacions de la nova furgoneta que ha adquirit la Cooperativa. 

Moltes gràcies per fer d'aquesta furgoneta un vehicle per a tots i totes. 

IMG-20210929-WA0030.jpg
IMG-20210929-WA0029.jpg
R.jpg

Presentació del Projecte 14x1000 Trekking inclusiu

10 de Setembre 2021

14 cims de més de 1000m d’alçada arreu del territori català

Projecte homenatge a Sergi Mingote

 

 

Apindep Ronçana en estreta col·laboració amb Onat Foundation presenten aquets projecte inclusiu basat en l’esforç, la col·laboració i la superació. Ambdós entitats amb aquest projecte volem continuar trencar límits, somiar gran i volar alt tal i com deia en Sergi.

Aquest projecte neix de la necessitat de retre homenatge a qui per molts de nosaltres ha estat un punt d’inflexió en la manera no només d’afrontar els reptes, sinó en els mateixos somnis, qui ens ha ensenyat a somniar gran: Sergi Mingote.

Amb ell vam viatjar a tarifa per acompanyar-lo en la travessa de l’Estret de Gibraltar, vam realitzar els últims 100 km del Camino de Santiago amb usuaris i usuàries en cadira de rodes entre d’altres, vam realitzar part del trekking del camp base d’Everest.... I no ens volem quedar aquí.

Amb aquest llegat no podem fer més que continuar el camí que ens va obrir, i es aquí on neix aquest projecte. Un projecte que ens fa somiar gran trencar barreres socialment establertes. Límits? No hi ha límits amb el suport necessari.

Es per això que volem retre homenatge fent el que ens va ensenyar a fer, caminar, pujar, lluitar, preparar....

A continuació presentem la selecció dels 14 cims que hem inclòs en aquest repte i la seva ubicació.

 

 

 

onat.jpg
Cims 14x1000.png
logo apindep.png

Etapa 1 (09/21 – 09/22)

     - Roc del Comptador (2) a Girona

     - Tagamanent (10) a Barcelona

     - Caro (4) a Tarragona

     - Tossal de Miralpallars i Urgell (8) a Lleida

 

En aquesta primera etapa hem triat un cim de cada província a mode de presentació oficial del repte. Volem compartir aquesta experiència amb una entitat local de cada província fomentant així la col·laboració i esforç necessaris.

 

Etapa 2 (09/22 – 09/23)

     - Cogulló de Turp (12)

     - Mola d’Estat (3)

     - Sant Jeroni (13)

     - Les Agudes (6)

     - Balandrau (11)

En aquesta segona etapa volem seguir cobrint el territori de català en totes direccions tot sumant 5 nous cims i superant ja la meitat del repte.

Etapa 3 (09/23 – 09/24)

     - Bastiments (1)

     - Torreta del Orri (5)

     - El Cogul (9)

     - Punta del Curull (7)

     - Matagalls (14)

La intenció es que en cadascuna d’aquestes etapes, almenys una de les sortides sigui adaptada per als usuaris més afectats (mobilitat reduïda, cadira de rodes...).

Tenim la voluntat d’instal·lar un dels cims d’una placa commemorativa signada per totes les entitats participants d’aquest macro-projecte.

Coronar 14 dels cims més emblemàtics de Catalunya. 

Cada any es realitzaria almenys una ascensió complexa i la nostra intenció és que totes les persones usuàries que vulguin participin en algun dels cims. I que a més, puguem compartir aquest repte amb altres entitats, associacions i/o empreses.

L’objectiu d’aquest repte no es fer els cims més difícils, ni els més propers o senzills, sinó fer cims per arreu del territori català donant visibilitat a un sector que encara té molta feina per endavant i demostrar que els límits es poden superar amb els suports necessaris.

Aquesta es la última etapa del repte, on haurem coronat 14 dels cims més emblemàtics de Catalunya, tots ells de més de 1000m d’alçada.ç

El proper 17 de Setembre COMENCEM AQUEST NOU REPTE fent el Roc del Comptador!

FEEC.jpg
14X1000

14x1000 i Homenatge a Sergi Mingote

6 de Setembre 2021

El proper dia 8 de Setembre al Centre Ocupacional Apindep es farà la presentació del projecte d'esport 14 x 1000 Trekking Inclusiu. Seguidament es farà un acte-homenatge en memòria d’en SERGI MINGOTE per part d’APINDEP. 

 

Contarem amb la presència de:

La Presidenta d’APINDEP RONÇANA S.C.C.L. Mercè Llauradó

El President de la FEDERACIO D’ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA Jordi Merino

El president de la fundació ONAT FOUNDATION, Francesc Colomé

L'acte es farà a porta tancada degut a la situació de COVID. Dies posteriors farem la divulgació de l'acte per tots i totes els que no podeu assistir. 

Sempre en els nostres cors, descansa en pau Sergi Mingote 

16 de Gener 2021

 

Els nois i noies d'Apindep el batejaren com l'àliga i ell ens va possar a nosaltres les ales per volar i demostrar-nos que els límits estan només en el.nostre cap. Ha impactat directamemt en les nostres vides i les ha canviat!! Això no ens ho treura cap muntanya.  

T'estimem Sergi!!

Setena Jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet

11 de Febrer 2020

Ahir el nostre equip de Bàsquet va anar a participar a la setena jornada de la Lliga catalana de bàsquet Interclubs que organitza la Federació Acell. L'equip va sisè i s'ho passen d'allò més bé!!

IMG_20200212_143730.jpg

Nou motocultor! 

4 de Febrer 2020

Avui volem donar les gràcies al Benito!! Gràcies a ell la empresa on treballa que és Henkel ens ha concedit els diners per a comprar un motocultor nou! També volem agrair al Pere de Greens-Honda i el Paco de Jardipi la seva col·laboració!