Actualitat

Sempre en els nostres cors, descansa en pau Sergi Mingote 

16 de Gener 2021

 

Els nois i noies d'Apindep el batejaren com l'àliga i ell ens va possar a nosaltres les ales per volar i demostrar-nos que els límits estan només en el.nostre cap. Ha impactat directamemt en les nostres vides i les ha canviat!! Això no ens ho treura cap muntanya.  

T'estimem Sergi!!

Setena Jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet

11 de Febrer 2020

Ahir el nostre equip de Bàsquet va anar a participar a la setena jornada de la Lliga catalana de bàsquet Interclubs que organitza la Federació Acell. L'equip va sisè i s'ho passen d'allò més bé!!

IMG_20200212_143730.jpg

Nou motocultor! 

4 de Febrer 2020

Avui volem donar les gràcies al Benito!! Gràcies a ell la empresa on treballa que és Henkel ens ha concedit els diners per a comprar un motocultor nou! També volem agrair al Pere de Greens-Honda i el Paco de Jardipi la seva col·laboració!

Hemeroteca

Vlll Calçotada a Apindep 

1 de Febrer 2020

Un any més ens hem reunit per menjar-nos els calçots que els apindepics i i apindepiques havien plantat en els horts del Centre Ocupacional. Des d'Apindep volem donar les gràcies a totes les persones que van posar el seu gra de sorra per a que aquesta festa fos tot un èxit: els usuaris i usuàries i les seves famílies, els cuiners, el nostre amic Paco de Jardipi que ens ajuda any darrera any i els seus amics, i a Suspicious Band, el grup de música que va amenitzar la festa. ​

Participació a la Fira de l'oli de Vera 

19 de Gener del 2020

El Dissabte 19 de Gener vam estar a la Fira de l'oli de Vera al Mercat del pa artesà, a la Plaça del Trull de Can Sapera a Bigues i Riells.

L’objectiu de la fira era enfortir la tradició oleícola de la comarca i contribuir a una possible i ferma recuperació de la varietat Vera fina i al seu reconeixement al territori.

 

Nosaltres també hi vam participar fent la presentació del projecte OliNet. Ho podeu veure en el següent enllaç. 

http://votv.alacarta.cat/bigues-i-riells/noticia/amb-oli-reciclat-es-pot-fer-sabo-biodiesel

20190119_cartell_a3_fira_oli-259.png

L' Àgora d'Apindep fa un any 

14 de Gener del 2020

Els #apindèpics estem d'aniversari. El 14 de Gener de l'any passat obríem les portes per primer cop. Teníem clar el projecte integrador i esperàvem que la resposta per part de les persones sòcies de la Cooperativa70 així com de la resta de clients fos bona. El que no sabíem és que l'acollida seria immillorable! Ens han fet sentir part d'aquesta vila, de la seva gent i de la seva manera de ser.

 

En aquests dotze mesos els projectes han passat a ser realitats; els dubtes, encerts; les pors, noves il·lusions.  No tindrem mai prou paraules per agrair-vos la vostra confiança. Gràcies a tots i cada un de vosaltres per fer aquest somni realitat

WhatsApp Image 2020-01-16 at 10.04.53.jp