top of page

Galeria

fotogràfica

Cuina amb mi Canal SET Televisió

Càterings

Xarxes Socials

L'Àgora d'Apindep

La Cafeteria l’Àgora d’Apindep es troba al local de la Cooperativa 70 de Caldes de Montbui, al Vallès Oriental.

El projecte, iniciat al mes de gener de 2019, sorgeix a raó de cobrir les necessitats de les dues cooperatives que en formen part. Per una banda, la gestió del servei de cafeteria de la Cooperativa 70 perquè les persones sòcies en puguin fer ús.  Per alta banda, la necessitat d’inserció laboral del usuaris del Centre Ocupacional.

agora i coosetanta.png

Gestionem l’espai de la cafeteria consistent en una àmplia zona d’atenció al públic (zona de taules, zona de barra, terrassa exterior i zona de sofàs) així com de les diferents zones de treball i elaboració d’aliments (cuina gran, cuina petita, rebost i magatzem).

A la cafeteria fan pràctiques un grup de nois i noies usuaris del grup de SOI del Centre Ocupacional APINDEP. Les realitzen de manera rotativa en torns quicenals sota la supervisió de les persones educadores i formadores que guien les tasques a desenvolupar.  

Al llarg d’aquest període les persones usuàries del Centre Ocupacional han après a realitzar les tasques habituals d’aquest servei: atenció als clients, preparació de les comandes i servei d’aquestes, neteja del local i dels utensilis, elaboració dels aliments…

Alhora, el grup de STO d’APINDEP amb el guiatge de l’equip d’educadors del Centre Ocupacional cuinen els pastissos i d’altres plats que  seran servits a la cafeteria a posteriori.

Paral.lelament a l’activitat estàndard de la cafeteria, l’Àgora d’APINDEP realitza serveis de càtering a Ajuntaments i empreses per a la celebració de diferents actes. I oferim l’opció del servei durant l'esdeveniment.

Amb el suport de:
Exemple_ús_logos.PNG
Exemple_ús_logos.PNG
MTES+SEPE_H_COLOR_CAT.jpg
cropped-logo_coop70.png
bottom of page