Projecte 14x1000 Trekking inclusiu 

FEEC.jpg
logo apindep.png
onat.jpg

CORONEM el CIM del Tossal de Mirapallars!

Un cim més del repte 14x1000!!!!

 

Però no un qualsevol, aquest suposa haver coronat cims a les 4 províncies catalanes i ja en 6 comarques diferents!

Gracies a la col·laboració imprescindible de Onat Foundation i la FEEC en primer lloc, i com no la inestimable ajuda, suport i injecció de moral que ens han donat les diferents associacions amb qui hem compartit cims:

  • APINDEP

  • Club Alba de Tàrrega

  • Fundació Vallès Oriental de Granollers

  • Associació Rodamunt

  • Fundació Mercè Pla (Tarragona)

  • Fundació ASPANIDE de Sta. Coloma de Gramanet

  • CAU de Granollers

  • I molts d’altres voluntaris i ajudants: Freudenberg, Barnasfalt, Oncoach comunication entre d’altres...

 

Tots ells fan que aquest projecte tingui sentit i que vulguem continuar fent-lo créixer cim a cim, comarca a comarca.

La Primera temporada va ser tot un èxit amb un total de 7 cims assolits, 3 d’ells oficials per al repte. I aquesta segona temporada sumarem 7 cims més, 6 oficials. Es a dir que ja en tindrem 9 oficials i un total 14!! Moltíssimes gràcies a tots els que heu participat, a tots els voluntaris, sponsors (APINDEP, ONAT Foundation, Agbar, Barnasfalt, Freudenberg, Matholding, Grupo Mastercold, Nadico, Anadambur, Boguet, DDiez advice.

 

 Som petits però somiem gran i, sobretot Volem Alt. Tot va començar per tu, Sergi, i seguirem sense límits!!!

14 cims de més de 1000m d’alçada arreu del territori català

Projecte homenatge a Sergi Mingote

 

 

Apindep Ronçana en estreta col·laboració amb Onat Foundation presenten aquets projecte inclusiu basat en l’esforç, la col·laboració i la superació. Ambdós entitats amb aquest projecte volem continuar trencar límits, somiar gran i volar alt tal i com deia en Sergi.

Aquest projecte neix de la necessitat de retre homenatge a qui per molts de nosaltres ha estat un punt d’inflexió en la manera no només d’afrontar els reptes, sinó en els mateixos somnis, qui ens ha ensenyat a somniar gran: Sergi Mingote.

Amb ell vam viatjar a tarifa per acompanyar-lo en la travessa de l’Estret de Gibraltar, vam realitzar els últims 100 km del Camino de Santiago amb usuaris i usuàries en cadira de rodes entre d’altres, vam realitzar part del trekking del camp base d’Everest.... I no ens volem quedar aquí.

Amb aquest llegat no podem fer més que continuar el camí que ens va obrir, i es aquí on neix aquest projecte. Un projecte que ens fa somiar gran trencar barreres socialment establertes. Límits? No hi ha límits amb el suport necessari.

Es per això que volem retre homenatge fent el que ens va ensenyar a fer, caminar, pujar, lluitar, preparar....

A continuació presentem la selecció dels 14 cims que hem inclòs en aquest repte i la seva ubicació.

 

 

 

Cims 14x1000.png

Etapa 1 (09/21 – 09/22)

     - Roc del Comptador (2) a Girona

     - Tagamanent (10) a Barcelona

     - Caro (4) a Tarragona

     - Tossal de Miralpallars i Urgell (8) a Lleida

 

En aquesta primera etapa hem triat un cim de cada província a mode de presentació oficial del repte. Volem compartir aquesta experiència amb una entitat local de cada província fomentant així la col·laboració i esforç necessaris.

 

Etapa 2 (09/22 – 09/23)

     - Cogulló de Turp (12)

     - Mola d’Estat (3)

     - Sant Jeroni (13)

     - Les Agudes (6)

     - Balandrau (11)

En aquesta segona etapa volem seguir cobrint el territori de català en totes direccions tot sumant 5 nous cims i superant ja la meitat del repte.

Etapa 3 (09/23 – 09/24)

     - Bastiments (1)

     - Torreta del Orri (5)

     - El Cogul (9)

     - Punta del Curull (7)

     - Matagalls (14)

La intenció es que en cadascuna d’aquestes etapes, almenys una de les sortides sigui adaptada per als usuaris més afectats (mobilitat reduïda, cadira de rodes...).

Tenim la voluntat d’instal·lar un dels cims d’una placa commemorativa signada per totes les entitats participants d’aquest macro-projecte.

Coronar 14 dels cims més emblemàtics de Catalunya. 

Cada any es realitzaria almenys una ascensió complexa i la nostra intenció és que totes les persones usuàries que vulguin participin en algun dels cims. I que a més, puguem compartir aquest repte amb altres entitats, associacions i/o empreses.

L’objectiu d’aquest repte no es fer els cims més difícils, ni els més propers o senzills, sinó fer cims per arreu del territori català donant visibilitat a un sector que encara té molta feina per endavant i demostrar que els límits es poden superar amb els suports necessaris.

Aquesta es la última etapa del repte, on haurem coronat 14 dels cims més emblemàtics de Catalunya, tots ells de més de 1000m d’alçada.ç

El proper 17 de Setembre COMENCEM AQUEST NOU REPTE fent el Roc del Comptador!