Participació en la VIA DEL PINTXO de Caldes de Montbui

Els Dijous es
portarà a la Cafeteria hortalisses i fruita acabades de collir, tot de temporada i dels horts d'Apindep. A partir de dos quarts d’onze ens trobareu allà.
El temps passa i ho fa volant. Aquest Setembre els Apindepics celebrem els nostres primers vuit mesos a la Cafeteria de la Cooperativa 70. 
El que en el seu moment va ser un projecte intercooperatiu ple d'incerteses ha esdevingut una realitat plena de conviccions. 
Els Apindepics, com així ens diem a les persones que treballem a la cafeteria, trenquem barreres, tant les pròpies com les externes. Som aquí per demostrar i demostrar-nos les nostres capacitats. 

Comença Setembre

 2 de Setembre 2019

L'Àgora d'Apindep 

11 de Setembre 2019

Projecte intercooperatiu amb Coop70

A principis de l’any 2019 la Cooperativa 70 ens va oferir la possibilitat de fer un projecte intercooperatiu portant la seva Cafeteria l’Àgora.

Aquesta cafeteria ha suposat per Apindep anar un pas més enllà en la integració de les persones amb diversitat funcional ja que d’una manera o altre tots els nostres usuaris hi poden participar.

A la Cafeteria com en tots els projectes en els que hi participem, utilitzem el mateix lema, les capacitats per sobre les discapacitats, així que tots poden contribuir.

Targetes Regal

Vols fer un regal original? Regala un esmorzar de qualitat, solidari i bonissiiiim!!

Tots el Dijous a la cafeteria

Els Dijous es portarà hortalisses i fruita acabades de collir dels horts d'Apindep. 

Punt de recollida de Clakis

L'Àgora com a punt de recollida