Participació en la VIA DEL PINTXO de Caldes de Montbui

Els Dijous es
portarà a la Cafeteria hortalisses i fruita acabades de collir, tot de temporada i dels horts d'Apindep. A partir de dos quarts d’onze ens trobareu allà.

Comença Setembre

 2 de Setembre 2019

El temps passa i ho fa volant. Aquest Setembre els Apindepics celebrem els nostres primers vuit mesos a la Cafeteria de la Cooperativa 70. 
El que en el seu moment va ser un projecte intercooperatiu ple d'incerteses ha esdevingut una realitat plena de conviccions. 
Els Apindepics, com així ens diem a les persones que treballem a la cafeteria, trenquem barreres, tant les pròpies com les externes. Som aquí per demostrar i demostrar-nos les nostres capacitats. 
Amb el suport de:

Targetes Regal

Vols fer un regal original? Regala un esmorzar de qualitat, solidari i bonissiiiim!!

Tots el Dijous a la cafeteria

Els Dijous es portarà hortalisses i fruita acabades de collir dels horts d'Apindep. 

Punt de recollida de Clakis

L'Àgora com a punt de recollida

L'Àgora d'Apindep

 

Des de el 2019, i gràcies a la confiança que ens va tenir la Cooperativa 70. Hem engegat el projecte de l’Àgora d’Apindep, una cafeteria al centre de Caldes i oberta a tothom que vulgui provar els nostres pastissos.

La cafeteria ens ha permès poder oferir a tots els usuaris i usuàries d’Apindep un lloc on realitzar un treball real.

Tots poden participar del projecte, ja sigui en fer els pastissos, en servir-los, en dissenyar i realitzar les decoracions, etc...

És un espai on desenvolupar les capacitats al màxim... les habilitats socials i comunicatives, la creativitat, la responsabilitat.. però sobretot la integració social. Donar visibilitat a les capacitats de les persones amb diversitat funcional per sobre de les seves limitacions.

Aquest projecte ha aconseguit una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i famílies en el marc del foment de l'economia social i del cooperativisme. Concretament en relació al Projecte Singulars. Amb aquest impuls podrem donar continuïtat al projecte i podrem oferir llocs de treball a persones amb risc d’exclusió social

Si voleu un bon esmorzar, si voleu un berenar en un espai tranquil o si simplement un ve de gust un cafè , ens veniu a visitar i us atendrem de la millor manera possible. També oferim càterings de qualitat per qualsevol festivitat o acte que vulgueu organitzar.

Mès que un cafè, més que un pastís.... de qualitat i social!